Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.
Huis - Te huur

€ 649.000

Schitterend en heel rustig gelegen woning Dikkelvenne.

Dit landhuis is gelegen op een van de mooiste plekken van Dikkelvenne in een oase van rust en natuur op een perceel van 3466m2.
De woning omvat op de gelijkvloers een inkomhal met vestiaire, een ruime living, aparte leefkeuken, een slaapkamer, een badkamer, een bureel en een garage. Op de verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een zolder. De tuin beschikt over een ruime oprit tot achteraan de woning, een ruim terras en een te renoveren tennisterrein. 
Verwarming op mazout. Boorput aanwezig.
Werkelijk een buitenkans!
Voor info of bezoek bel Kenneth op 0472718171
Referentie:
5869439
Bouwjaar:
1993
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
Grondoppervlakte:
3466 m²
Bewoonbare oppervlakte:
248 m²

Energie certificaat

EPC score:
272 kWh/m²/jaar
272
EPC code:
2904421
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
agrarisch gebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
€ 649.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker