Schitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te WetterenSchitterend gerenoveerde woning met tuintje te Wetteren
Huis - Te huur

€ 298.000

Schitterend gerenoveerde woning met tuintje te Wetteren

Voor info of bezoek bel kenneth 0472/71 81 71. De woning werd met kwalitatieve materialen en volgende regels van de kunst gerenoveerd, resultaat een heel gunstig EPC!! Werkelijk alles werd vernieuwd en leuke elementen werden aangebracht (led-verlichting, stalen schuifdeur,..).
De woning omvat een inkomhal met toilet, keuken met aparte koele berging, ruime living, een badkamer, 2 slaapkamers en een zolderkamer.
De onderhoudsvrije tuin voorziet een terras en een stukje kunstgras.
De woning is bereikbaar via de achterzijde via een poortje. En als extra troef kan u van deze woning, via een dijkweg, autovrij, naar het centrum van Wetteren fietsen. Zelfs tot in de meersen in Kalken kan dit zonder ook maar 1 auto tegen te komen. 
Voor snelle beslissers!!
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
85 m²
Bewoonbare oppervlakte:
110 m²

Energie certificaat

EPC score:
118 kWh/m²/jaar
118
EPC code:
3227866
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
agrarisch gebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score:
B
P-score:
B
€ 298.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker