Prachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum RonsePrachtig herenhuis in art-decowijk centrum Ronse




Herenhuis - Te huur

€ 475.000

Prachtig herenhuis in art-decowijk centrum Ronse

Voor meer info of een bezoek contacteer Sebastian op het nummer 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be

Fantastische woning in het centrum van Ronse gelegen in de Art-Decowijk van Ronse! De herenwoning werd opgebouwd in de jaren 30 en onderging in de jaren 80 een structurele renovatie waarbij de woning werd uitgebreid met behoud van de prachtige voorgevel. 

De woning is zeer ruim en lichtrijk, dit mede mogelijk door de perfecte oriëntatie, vele raampartijen, koepels en verrassend ruime tuin. 

Het gelijkvloers omvat een inkomhal met trappenhal, open leefruimte met aansluitend een eethoek, keuken, wasruimte/berging, veranda en een badkamer met inloopdouche en toilet. 
De eerste verdieping omvat twee slaapkamers en een badkamer met ligbad en toilet. 
Op de tweede verdieping bevinden er zich twee kamers, waarvan één is ingericht als slaapkamer en de andere als bureau/bibliotheek met ingemaakte kasten, met een balkon. 

Er is ook nog een droge kelder met voldoende bergplaats. 

Buiten vinden we de zuidelijk georiënteerde tuin. De tuin is volledig aangelegd met achteraan een bijgebouw volledig uit eik. In deze tuin staat er ook een prachtige oude Blauwe Regen op stam die in zomer voor verkoeling kan zorgen. 

Elektrische installatie conform/asbestveilig/EPC: C/centrale verwarming op gas/zonnepanelen op het dak
Bouwjaar:
1936
Slaapkamers:
4
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
300 m²
Bewoonbare oppervlakte:
245 m²

Energie certificaat

EPC score:
296 kWh/m²/jaar
296
EPC code:
3134706
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 475.000

Jouw makelaar