Charmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te NieuwpoortCharmante stadswoning als 2de verblijf te Nieuwpoort




Charmant Huis - Te huur

€ 435.000

Charmante stadswoning als 2de verblijf te Nieuwpoort

Ontsnap naar Uw Droomhuis aan de Kust !
Stap binnen in deze prachtig gerenoveerde woning, waar authenticiteit en charme in overvloed aanwezig zijn. Deze woning is hét perfecte alternatief voor een appartement in het bruisende Nieuwpoort. Hier geniet u van de volle eigenheid en zelfbeschikking over uw 2de verblijf in deze betoverende badstad aan de IJzer.

Strategisch gelegen in een rustige straat in het centrum, bevindt deze woning zich nabij de Ganzepoot, het beroemde sluizencomplex bij de monding van de IJzer en dicht bij de mooiste jachthaven van België.
De brede, witte stranden aan de kustlijn zijn vlot bereikbaar per fiets of kusttram.

De renovatie van deze woning is een absoluut succes, uitgevoerd met de mooiste materialen en een onberispelijke afwerking.
Elk detail draagt bij aan een gezellig gevoel van luxe en verfijning, waar u het hele jaar door van zult genieten.

Indeling:

  • Benedenverdieping: Bij binnenkomst vindt u de hal met een gastentoilet. De open, hypermoderne keuken is uitgerust met Miele-toestellen en gaat naadloos over in de lichtrijke leefruimte. Het open terras, met een grote moderne zithoek van tropisch hardhout, nodigt uit om te ontspannen. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een stijlvol wastafelmeubel en een handdoek-radiator.
  • Bovenverdieping: Hier vindt u de oogverblindende master-bedroom, een tweede kamer met een slaap-mezzanine, de nachthal en een apart toilet met wastafel.
  • Kelderverdieping: Een handige berging en technische ruimte maken deze woning compleet.

Deze woning wordt volledig ingericht verkocht met het bestaande meubilair, wat betekent dat u meteen kunt intrekken!
Een garagebox om de hoek is beschikbaar voor een huurprijs van 80 euro per maand.

Deze charmante woning is ook ideaal voor vakantieverhuur, met een geschatte netto-opbrengst van 30.000 €/jaar.

Zou deze intieme woning uw veilige ‘thuishaven’ kunnen worden?

Kom deze kustparel ontdekken met Pierre van Properties-Makelaars: Tel: 0495/28.85.25 of mail: pierre@properties-makelaars.be

Mis deze unieke kans niet – uw zee van avontuur wacht op u !

Referentie:
VK24031
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
61 m²
Bewoonbare oppervlakte:
90 m²
Oppervlakte tuin:
20 m²

Energie certificaat

EPC code:
20220519-0002607570-RES-1
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 435.000

Jouw makelaar