Heel charmante, te renoveren typische Latemse woning.Heel charmante, te renoveren typische Latemse woning.Heel charmante, te renoveren typische Latemse woning.Heel charmante, te renoveren typische Latemse woning.Heel charmante, te renoveren typische Latemse woning.Heel charmante, te renoveren typische Latemse woning.
Villa - Te huur

€ 1.100.000

Heel charmante, te renoveren typische Latemse woning.

Deze te renoveren woning is gelegen op een prachtig, zuidelijk georiënteerd perceel van 1451m2. Een schitterende ligging aan de achterzijde van de Royal Latem Golf Club en op wandelafstand van het Dorp. Dit perceel heeft een straatbreedte van meer dan 39 meter en biedt u enorm veel privacy, ruimtelijk gevoel en diverse uitbreidingsmogelijkheden.
De woning omvat op de gelijkvloers een inkomhal met toilet, een leefruimte met open haard, een leefkeuken met bijkeuken, koele berging en kruipkelder, een garage en een stookplaats (centrale verwarming op mazout).
Op de verdieping bevindt zich een grote overloop (mogelijkheid tot slaapkamer), een slaapkamer met dressing en badkamer.

Uniek perceel van 39x39m, oase van groen, rust en een heel open gevoel.

Er zijn reeds plannen beschikbaar van een mogelijke renovatie met een bewoonbare oppervlakte van 350m2 welke voorziet in inkomhal met aansluitend bureel, vestiaire en toilet, een ruime eetplaats, een grote living, een aparte tv-kamer, een leefkeuken met apart ontbijthoek, een bijkeuken en een garage op de gelijkvloerse verdieping. Op de verdieping bevinden zich 5 slaapkamers, 2 badkamers en een wasplaats. De tuin is voorzien van een groot terras en een zwembad. De mogelijkheid bestaat de villa ook reeds gerenoveerd te kopen VP 2.200.000 euro, inspraak in materiaalkeuze is mogelijk.

Voor info of een bezoek bel Kenneth op 0472/71.81.71
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
1451 m²
Bewoonbare oppervlakte:
190 m²

Energie certificaat

EPC score:
468 kWh/m²/jaar
468
EPC code:
2333492

Stedenbouwkundige informatie

O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 1.100.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker

 

Contact

Kantoor Properties Makelaars

Maenhoutstraat 72 a
9830 Sint-Martens-Latem

0472 71 81 71
info@properties-makelaars.be

Uw naam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw e-mail adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.
Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent.