Half open bebouwing met 3 slaapkamers en zuid oriëntatieHalf open bebouwing met 3 slaapkamers en zuid oriëntatieHalf open bebouwing met 3 slaapkamers en zuid oriëntatieHalf open bebouwing met 3 slaapkamers en zuid oriëntatieHalf open bebouwing met 3 slaapkamers en zuid oriëntatieHalf open bebouwing met 3 slaapkamers en zuid oriëntatieHalf open bebouwing met 3 slaapkamers en zuid oriëntatie
Eengezinswoning - Te huur

€ 349.000

Half open bebouwing met 3 slaapkamers en zuid oriëntatie

Aankoop aan 6% ipv 21% btw!

Een nieuwbouwproject van 18 woningen rijst op uit een voormalige textielsite in Eine, deelgemeente van Oudenaarde. De bouw van de volgende fase (blok A) start in juni 2022 met verwachte oplevering eind 2022, eerste kwartaal 2023. De eerste fase (blok C) werd volledig afgewerkt en worden opgeleverd bij akte.

De ligging van deze BEN woningen liggen aan een zijstraat van de Graaf Van Landaststraat onder de toepasselijke naam Bobijnstraat. Dit alles op wandelafstand van Eine, op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen en het centrum van Oudenaarde.

Woning A4 – half open bebouwing

De inkom van deze woning heeft u toegang tot de leefruimte met keuken. De berging en het toilet sluiten rechtstreeks aan op de living. De leefruimte kijkt uit op uw eigen terras en heeft een tuin met zuidelijke oriëntatie. Op de eerste verdieping zijn er 2 grote slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, wastafel en een apart toilet. Op de tweede verdieping is er nog een zeer ruime 3de slaapkamer voorzien met extra opbergruimte onder het dak.

De woning is tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen. Deze Bijna Energie Neutrale (BEN) woning voldoet aan de laagste energienormen met een EPC-peil minder dan 20 en beschikt over 9 zonnepanelen. Een aangename temperatuur in de woning wordt via vloerverwarming en -verkoeling geregeld aan de hand van een warmtepomp.
Referentie:
4714896
Bouwjaar:
2022
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
265 m²
Bewoonbare oppervlakte:
198 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 349.000

Jouw makelaar